Partybus Rijswijk

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Speel jouw lievelingsmuziek af in onze partybussen door onze krachtige geluidinstallatie. Elke partybus beschikt over gratis WIFI en Spotify.

Gekoelde dranken

In al onze partybussen is er een koelkast aanwezig vol met alcoholische en non-alcoholische drankjes.

Comfortabele bussen

Ongeacht jouw groepsgrootte staan onze luxe partybussen paraat. Jij kan kiezen voor gepersonaliseerde opstelling of een standaard opstelling met tafels en een rondzit.

Partybus huren in Rijswijk?

Heb jij ook geen zin meer om afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer voor jouw volgende feestje of evenement? Dat snappen wij als geen ander. Daarvoor zijn partybussen de oplossing. Partybussen zorgen voor vervoer dat punctueel is en voor een feest dat al onderweg start. De reis onderweg wordt al onderdeel van jouw feestje.

Elke rit wordt tot in de puntjes voorbereid en jij kan daardoor zonder zorgen genieten van een onvergetelijke ervaring. Onze partybussen zijn beschikbaar voor diverse doeleinden, zoals bruiloften en festivals. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Over ons

Partybus Rijswijk maakt deel uit van Partybus Delft Eventliner Tours.

Wij beschikken over een enorme vloot aan partybussen en touringcars. Hierdoor hebben wij altijd geschikt vervoersmiddel dat past bij jouw wensen en gezelschap.

Bij ons kan jij altijd zeker zijn van punctuele en enthousiaste chauffeurs. Daarnaast zullen wij altijd met jou meedenken om jouw ervaring onvergetelijk te maken.

Zie jij jezelf al zitten in een partybus? Neem dan snel contact met ons op.

Krachtige geluidsinstallatie

Elk feestje start met de muziek. Om deze reden is elke partybus uitgerust met een krachtige geluidinstallatie, Spotify en gratis WIFI.

Discolichten en lasers

Om deze ervaring onvergetelijk te maken hebben wij diverse lasershows, discoverlichting en rookmachines voor het feestje onderweg.

Diverse drankjes

Van al dat feesten krijg je natuurlijk dorst daarom hebben wij diverse gekoelde drankjes klaar liggen in onze bussen. Deze zijn zowel alcoholisch als non-alcoholisch.

Een partybus voor iedereen

Onze partybussen zijn geschikt voor groepsgroottes vanaf 18 tot 4000 personen.

Neem plaats in de partybus

Al onze partybussen zijn uitgerust met geluidinstallaties, Spotify en gratis WIFI. Via Spotify kan jij jouw favoriete muziek afspelen. Maak je liever gebruik van een kant-en-klare afspeellijst? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij hebben meerdere afspeellijsten klaar staan, waar jij uit kan kiezen. Geniet van onze discoverlichting, rookmachine en lasers. Elke bus heeft een koelkast vol met gekoelde drankjes. Zien wij jou binnenkort terug in één van onze partybussen?

Mogelijkheden partybus Rijswijk

Ga jij binnenkort naar een festival? Dan is een partybus misschien wel wat voor jou. Onze partybussen zijn geschikt voor diverse bestemmingen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan festivals, concerten, feestjes, bruiloften of andere evenementen. Partybus Rijswijk zorgt voor een onvergetelijke ervaring naar jouw feestbestemming. Jouw gehele reis wordt tot in de puntjes voorbereid. Wil jij weten wat wij voor jouw gezelschap kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn welke werkdag te bereiken op het telefoonnummer: 020-2103322.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Rijswijk

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybussen huren Rijswijk

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren voor bedrijfsfeest Rijswijk

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybus huren sportteams Rijswijk

Sportteams

Met je sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren voor bruiloft Rijswijk

Bruiloften

Het aller  leukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren voor carnaval Rijswijk

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Rijswijk voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Rijswijk met rondzit

Jaarlijks vervoeren wij honderden gezelschappen naar allerlei bestemmingen. Groepsgroottes kunnen bij ons variëren tussen de 18 tot 4000 personen. Wij hebben een standplaats in Rijswijk en kunnen jouw gezelschap door het hele land vervoeren. Indien gewenst kunnen wij zelfs vervoer regelen naar het buitenland.

Onze partybussen in Rijswijk

Zie jij jezelf wel zitten in een partybus? Vul dan gelijk ons aanvraagformulier in. Probeert dit aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij jou gelijk een accuraat voorstel kunnen bieden. Ons doel is om binnen 24 uur het voorstel in jouw mailbox te hebben.

Onze partybussen in Rijswijk:

Ervaringen